Oδηγίες

Είναι μια ιδέα που έχω εδώ και καιρό. Παρουσίαση και ανταλλαγές βιβλίων. Τι θέλω να πω… Έχω ένα βιβλίο (παλιό ή καινούριο) που νομίζω ότι είναι καλό και θέλω να το προτείνω και σε άλλους. Γράφω μια μικρή περίληψή του και αν κάποιον τον ενδιαφέρει, το ζητάει και του το στέλνω. Αυτό είναι το γενικό σχέδιο. Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο να το γράψει στο e-mail μου ή στο blog και το συζητάμε.

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Γράφει κάποιος για το βιβλίο που έχει και θέλει να το δώσει

i. Τίτλο
ii. Περίληψη
iii. Συγγραφέα
iv. Όποια άλλη παρατήρηση θεώρει ότι αξίζει στο βιβλίο

v. Το e-mail του ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος.(Αυτό πρέπει να υπάρχει και στο προφίλ του στο blog)
vi. Όταν το δώσει το βιβλίο σε κάποιον, επανέρχεται στο site και γράφει σαν σχόλιο στη σελίδα του ότι το βιβλίο κάνει το ταξίδι του ώστε να μην τον καλούν άλλοι.
2. Αυτός που ενδιαφέρεται για κάποιο βιβλίο αφήνει σχόλια στη σελίδα του βιβλίου και επικοινωνεί μέσω e-mail με αυτόν που το προσφέρει.

3. Θα πρέπει να τηρείτε σειρά προτεραιότητας. Δηλαδή αυτός που θα ζητήσει πρώτος κάποιο βιβλίο να το παίρνει, εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι.

Προτάσεις για την ανταλλαγή βιβλίων :

1. Το βιβλίο να στέλνετε ταχυδρομικά (ή όπως αλλιώς συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ) με τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.
2. Όταν κάποιος διαβάσει ένα βιβλίο παρακαλείται να το επαναφέρει στο site ώστε να μπορούν να το διαβάσουν κι άλλοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση των βιβλίων.

Τα βιβλία μόνο θα δανείζονται.

Καμία ευθύνη δεν φέρνω για τις τυχόν παράνομες αγοροπωλησίες και παρακαλώ πολύ, αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, να μου την γνωστοποιείται ώστε να διαγράφεται το μέλος που προσπαθεί να την κάνει.

Αυτό το blog έγινε μόνο και μόνο από την αγάπη μου για τα βιβλία και όχι για το  κέρδος.

Σχολιάστε